Ceptais rudzu maizes kārtojums
Foto: DELFI
2.5000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vienmēr gardais rudzu maizes kārtojums ar brūkleņu ievārījuma.

Formā liek kārtu rīvētas maizes, kurai noņemta garoza, tad kārtu ievārījuma, atkal kārtu maizes utt.

Formu liek iesilušā cepeškrāsnī un cep gatavu.

Gatavu rotā ar putukrējumu, sarīvētu maizi un ievārījumu.

Atsevišķi pasniedz pienu.

Iesūtīja: Aina K.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form