Foto: Shutterstock
Zeltainas cukīni ripiņas, kuru svaigo garšu papildinās rozmarīns. Pasniedz tāpat, kā uzkodu vai kopā ar svaigiem salātiem, gaļu vai zivīm.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 nelieli cukīni3 ĒKolīveļļa1 ĒKsvaigas rozmarīna lapiņas jūras sāls melnie pipari skābais krējums

Sagatavošana

1

Cukīni sagriež vidēji biezās ripiņās. Pannā uzkarsē eļļu. Cukīni ripiņas saliek pannā un apber ar sāli un pipariem.

2

Tad pārkaisa cukīni ar rozmarīna lapiņām un cep eļļā 3-5 minūtes, līdz ripiņas zeltaini brūnas.

3

Pēc tam cukīni ripiņas apgriež otrādi, apkaisa ar sāli un pipariem. Cep 2 minūtes, līdz arī otra puse zeltaina.

4

Apceptās cukīni ripiņas saliek traukā un pasniedz ar skābo krējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!