Cepti āboli ar kanēli un cukuru
Foto: Shutterstock
4.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
āboli
āboli
 
cukurs vai medus
cukurs vai medus
 
kanēlis
kanēlis
  • Citi saldēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Cepti āboli ar kanēli un cukuru īpaši garšīgi karsti ar saldējumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Āboliem nedaudz nogriež "vāciņus" un "dibentiņus", lai stabili stāv. Ar nazi izgreb serdi no kātiņa vietas.

    Ābolus saliek uz cepamās veidnes, katrā ieber cukuru un kanēli (labi noder trekterītis, tad cukurs un kanēlis nenobirst uz plāts), uzliek "vāciņus"

    Liek uzkarsētā krāsnī un cep vidējā temperatūrā, līdz āboli apcepušies un iedurot koka salmiņu, kas viegli ieiet ābolā.

    Garšīgi karsti ar saldējumu.

    *** vidiņā var iebērt arī rozīnes, kādu svaigu dzērveni, riekstu, cukura vietā – medu.

    Mana mamma vēl mazu sviesta pikucīti ieliek.

    Iesūtīja:
    Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form