Foto: Shutterstock
Cepti āboli ar kanēli un cukuru īpaši garšīgi karsti ar saldējumu.
15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

āboli cukurs vai medus kanēlis

Sagatavošana

1

Āboliem nedaudz nogriež "vāciņus" un "dibentiņus", lai stabili stāv. Ar nazi izgreb serdi no kātiņa vietas.

2

Ābolus saliek uz cepamās veidnes, katrā ieber cukuru un kanēli (labi noder trekterītis, tad cukurs un kanēlis nenobirst uz plāts), uzliek "vāciņus"

3

Liek uzkarsētā krāsnī un cep vidējā temperatūrā, līdz āboli apcepušies un iedurot koka salmiņu, kas viegli ieiet ābolā.

Garšīgi karsti ar saldējumu.

*** vidiņā var iebērt arī rozīnes, kādu svaigu dzērveni, riekstu, cukura vietā – medu.

Mana mamma vēl mazu sviesta pikucīti ieliek.

Iesūtīja:
Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!