Banāni mīklā
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Siltie banāni kraukšķīgas mīklas mētelītī. Pasniedz ar pūdercukuru un šokolādes mērci.

Banānus nomizo un sagriež trešdaļās vai uz pusēm, ja tie ir nelieli.

Bļodā sajauc rīsu miltus, miltus, kokosriekstu skaidiņas, divas trešdaļas pūdercukura un sāli. ūdenī iemaisa sodu, izšķīdina to. Tad ūdeni pielej miltu masai un sajauc mīklu.

Paralēli dziļākā pannā vai katlā uzkarsē eļļu. Mīklā iemērc banānu gabaliņus, lai tie kārtīgi apklājas. Pēc tam banānus liek karstajā eļļā un fritē, līdz tie zeltaini un ar kraukšķīgu mīklas kārtiņu.

Kad visi banāni apcepti, tos saliek uz šķīvīšiem, apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar šokolādes mērci. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form