Jauno kartupeļu un tomātu ķekaros sacepums ar ķiplokiem, olīvām un anšoviem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
750 g
750 g jaunie kartupeļi
jaunie kartupeļi
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1
1 ķiploks
ķiploks
50 g
50 g anšovu filejas
anšovu filejas
200-300 g
200-300 g ķirštomāti ķekaros
ķirštomāti ķekaros
3-4 ĒK
3-4 ĒK sagrieztas olīvas (melnās un zaļās)
sagrieztas olīvas (melnās un zaļās)
 
melnie pipari
melnie pipari
  • Citi ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Jaunie kartupelīši turpina iekarot mūsu pusdienu un vakariņu galdus. Šoreiz nedaudz citādāk pagatavoti, iedvesmojoties no Vidusjūras ēdienu vienkāršības. Ņem jaunos kartupeļus, tomātus un ķiplokus, piešauj klāt nedaudz anšovu un olīvu, un iegūsi pasakaini gardu maltīti!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.

    Nomazgātus jaunos kartupeļus liek cepamajā pannā un apslaksta ar divām ēdamkarotēm olīveļļu.
    Kartupeļus cep uz cepeškrāsns vidējām restītēm aptuveni 20 minūtes.

    Kad tas izdarīts, kartupeļus ņem ārā no cepeškrāsns, un uz pannas tiem klāt pieliek ķiršu tomātus, viena ķiploka daiviņas, anšovu filejas šķēlītes un olīvas. Pārlej atlikušo eļļu un pārber nedaudz svaigi maltus melnos piparus.

    Cepamo pannu liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep aptuveni 20-25 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti un tomātu miziņas sasprāgušas.

    Dārzeņus pasniedz siltus. Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form