Jauno kartupeļu un tomātu ķekaros sacepums ar ķiplokiem, olīvām un anšoviem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Jaunie kartupelīši turpina iekarot mūsu pusdienu un vakariņu galdus. Šoreiz nedaudz citādāk pagatavoti, iedvesmojoties no Vidusjūras ēdienu vienkāršības. Ņem jaunos kartupeļus, tomātus un ķiplokus, piešauj klāt nedaudz anšovu un olīvu, un iegūsi pasakaini gardu maltīti!

Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.

Nomazgātus jaunos kartupeļus liek cepamajā pannā un apslaksta ar divām ēdamkarotēm olīveļļu.
Kartupeļus cep uz cepeškrāsns vidējām restītēm aptuveni 20 minūtes.

Kad tas izdarīts, kartupeļus ņem ārā no cepeškrāsns, un uz pannas tiem klāt pieliek ķiršu tomātus, viena ķiploka daiviņas, anšovu filejas šķēlītes un olīvas. Pārlej atlikušo eļļu un pārber nedaudz svaigi maltus melnos piparus.

Cepamo pannu liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep aptuveni 20-25 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti un tomātu miziņas sasprāgušas.

Dārzeņus pasniedz siltus. Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form