Cepti kabači kraukšķīgā garoziņā
Foto: Mr. Magpie publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 kabacis
kabacis
4 ĒK
4 ĒK zirņu milti
zirņu milti
1/2 TK
1/2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
2 TK
2 TK rauga pārslas (var nelikt)
rauga pārslas (var nelikt)
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
 
rīvmaize panēšanai
rīvmaize panēšanai
 
auksts ūdens
auksts ūdens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Karstās uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Parasti kabaču panēšanai tiek izmantotas sakultas olas, bet tās var aizstāt ar zirņu miltu mīklu, kas piešķirs ceptajām kabaču šķēlēm patīkami riekstainu garšu. Recepti iesaka vegānisko recepšu bloga "Mr. Magpie" autore Ieva.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež kabaci apmēram centimetru biezās ripās.

    Bļodiņā samaisa turku zirņu miltus ar garšvielām, rauga pārslām, cepamo pulveri, sāli. Maisot pievieno ūdeni, līdz iegūst pankūku mīklai līdzīgu konsistenci. Ļauj uzbriest pāris minūtes.

    Pannā uzkarsē eļļu (eļļu vajag diezgan daudz).

    Kabaču ripas pa vienai iemērc turku zirņu mīklā, apviļā rīvmaizē un liek uz pannas cepties, līdz ripiņas ir apceptas zeltaini brūnas no abām pusēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form