Cepti kabači kraukšķīgā garoziņā
Foto: Mr. Magpie publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Parasti kabaču panēšanai tiek izmantotas sakultas olas, bet tās var aizstāt ar zirņu miltu mīklu, kas piešķirs ceptajām kabaču šķēlēm patīkami riekstainu garšu. Recepti iesaka vegānisko recepšu bloga "Mr. Magpie" autore Ieva.

Sagriež kabaci apmēram centimetru biezās ripās.

Bļodiņā samaisa turku zirņu miltus ar garšvielām, rauga pārslām, cepamo pulveri, sāli. Maisot pievieno ūdeni, līdz iegūst pankūku mīklai līdzīgu konsistenci. Ļauj uzbriest pāris minūtes.

Pannā uzkarsē eļļu (eļļu vajag diezgan daudz).

Kabaču ripas pa vienai iemērc turku zirņu mīklā, apviļā rīvmaizē un liek uz pannas cepties, līdz ripiņas ir apceptas zeltaini brūnas no abām pusēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form