Foto: Shutterstock
Cepti kartupeļi ar sīpoliem un ķiplokiem gardai ikdienas maltītei.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.kartupeļi1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas skābs krējums eļļa sāls

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, nomazgā, nosusina. Sagriež gabaliņos, vai šķēlītēs, vai strēmelītes, kā labāk patīk.

2

Pannu ar eļļu uzkarsē, kartupeļus uz lielas uguns apcep, līdz tie paliek zeltaini. Pēc tam uguni samazina un cep līdz kartupeļi gatavi. Ik pa laikam apmaisa.

3

10 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus.

4

Pirms pasniegšanas uzlej skābu krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!