60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.kartupeļi1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas skābs krējums eļļa sāls
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, nomazgā, nosusina. Sagriež gabaliņos, vai šķēlītēs, vai strēmelītes, kā labāk patīk.
2
Pannu ar eļļu uzkarsē, kartupeļus uz lielas uguns apcep, līdz tie paliek zeltaini. Pēc tam uguni samazina un cep līdz kartupeļi gatavi. Ik pa laikam apmaisa.
3
10 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus.
4
Pirms pasniegšanas uzlej skābu krējumu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit