45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 tomāti sīpols150 gkūpināts bekons1 ķiploka daiviņa marinēts gurķis saišķītis bazilika200 gsiers sāls pipari augu eļļa
Sagatavošana
1
Bekonu sagriež kubiciņos,apcep eļļā,pievieno sagrieztu sīpolu un apcep zeltainu. Noņem no uguns un pievieno saberztu ķiploku un sagrieztu gurķi.
2
Tomātus horizontāli sagriež trijās daļās,pārkaisa ar sāli un pipariem.
3
Sieru sagriež astoņās šķēlēs, baziliku sasmalcina.
4
Tomātu apakšējā trešdaļas liek uz pannā izklātas folijas,pārliek ar bekona un sīpolu maisījumu, baziliku un pārklāj ar siera šķēli.
5
Virsū liek tomātu vidusdaļas, atkārto pildījumu un pārliek ar vāciņu-tomātu augšējām trešdaļām. Cauri izdur koka irbulīšus un cep aptuveni 15 minūtes 200 grādu karstumā.
6
Klāt pasniedz mērci,kas pagatavota sajaucot 200 gramus trekna biezpiena ar nedaudz piena,divām ēdamkarotēm eļļas un sakapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit