Foto: Shutterstock
Karaliskām karstajām uzkodām - cepti pildīti tomāti.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 tomāti sīpols150 gkūpināts bekons1 ķiploka daiviņa marinēts gurķis saišķītis bazilika200 gsiers sāls pipari augu eļļa

Sagatavošana

1

Bekonu sagriež kubiciņos,apcep eļļā,pievieno sagrieztu sīpolu un apcep zeltainu. Noņem no uguns un pievieno saberztu ķiploku un sagrieztu gurķi.

2

Tomātus horizontāli sagriež trijās daļās,pārkaisa ar sāli un pipariem.

3

Sieru sagriež astoņās šķēlēs, baziliku sasmalcina.

4

Tomātu apakšējā trešdaļas liek uz pannā izklātas folijas,pārliek ar bekona un sīpolu maisījumu, baziliku un pārklāj ar siera šķēli.

5

Virsū liek tomātu vidusdaļas, atkārto pildījumu un pārliek ar vāciņu-tomātu augšējām trešdaļām. Cauri izdur koka irbulīšus un cep aptuveni 15 minūtes 200 grādu karstumā.

6

Klāt pasniedz mērci,kas pagatavota sajaucot 200 gramus trekna biezpiena ar nedaudz piena,divām ēdamkarotēm eļļas un sakapātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!