Foto: Shutterstock
Cepti pildītie tomāti ar gaļu un spinātiem - vienkārši un ātri pagatavojami, laiskām brokastīm saules pielietā verandā.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 ĒKkapātas mandeles150 gspināti sāls25 gauksti kūpināts šķiņķis1 ĒKolīveļļa0.5 TKrīvēta apelsīnu miziņa pipari2 gab.tomāti (lieli)

Sagatavošana

1

Mandeles apgrauzdē uz sausas pannas.

2

Spinātus 3 minūtes plaucē vārošā ūdenī, nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni, nosusina un sagriež.

3

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

4

Gaļu sagriež sīki.

5

Olīveļļu uzkarsē pannā, apcep šķiņķi, pievieno spinātus, apelsīna mizu un sulu, sautē uz nelielas liesmas ~ 3 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli un piparus, iemaisa mandeles.

6

Tomātus nomazgā, nogriež "vāciņus" un uzmanīgi izgrebj ar karotīti vidus. Iepilda spinātus.

7

Tomātus liek ugunsizturīgā traukā, uzber nedaudz sāls un piparus un cep ~ 10 minūtes.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!