Cepti šampinjoni ar siera pildījumu
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Grila sezonai raksturīgs ēdiens, kas sātīgā pildījuma dēļ var kalpot ne vien kā uzkoda, bet arī kā smeķīgs pamatēdiens salikumā ar svaigiem salātiem.

Nomazgā un nosusina šampinjonus. Izlauž tiem kātiņus, lai cepurītēs varētu sapildīt siera maisījumu.

Sarīvē sieru, sajauc ar majonēzi un paprikas pulveri.

Masu pilda šampinjonu cepurītēs. Droši var likt ar kaudzīti, jo kad siers izkusīs, tas nedaudz saplaks.

Liek uz grila, grilpannas vai cepeškrāsnī uz plāts. Cepšanas ilgums atkarīgs no karstuma, bet svarīgi, lai apakša ir apcepusies un siers izkusis.

Pasniedz ar svaigi sakapātiem zaļumiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form