Foto: Shutterstock
Grila sezonai raksturīgs ēdiens, kas sātīgā pildījuma dēļ var kalpot ne vien kā uzkoda, bet arī kā smeķīgs pamatēdiens salikumā ar svaigiem salātiem.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 glielie šampinjoni gsiers2 ĒKmajonēze1 TKpaprikas pulveris

Sagatavošana

1

Nomazgā un nosusina šampinjonus. Izlauž tiem kātiņus, lai cepurītēs varētu sapildīt siera maisījumu.

2

Sarīvē sieru, sajauc ar majonēzi un paprikas pulveri.

3

Masu pilda šampinjonu cepurītēs. Droši var likt ar kaudzīti, jo kad siers izkusīs, tas nedaudz saplaks.

4

Liek uz grila, grilpannas vai cepeškrāsnī uz plāts. Cepšanas ilgums atkarīgs no karstuma, bet svarīgi, lai apakša ir apcepusies un siers izkusis.

5

Pasniedz ar svaigi sakapātiem zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!