40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.tomāti150 gkartupeļu biezenis1 gab.olas dzeltenums pētersīļi sāls rīvēts muskatrieksts malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Kartupeļu biezenim pievieno olas dzeltenumu, sasmalcinātus pētersīļus, sāli, rīvētu muskatriekstu, piparus.
2
Masu pilda tomātos, virsū ber sarīvētu sieru, tomātus liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un sautē, līdz siers izkusis.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit