Foto: Shutterstock
Pildīti tomāti ar kartupeļu biezeni un sieru - karstām uzkodām vai pamatēdienam.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.tomāti150 gkartupeļu biezenis1 gab.olas dzeltenums pētersīļi sāls rīvēts muskatrieksts malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Kartupeļu biezenim pievieno olas dzeltenumu, sasmalcinātus pētersīļus, sāli, rīvētu muskatriekstu, piparus.

2

Masu pilda tomātos, virsū ber sarīvētu sieru, tomātus liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un sautē, līdz siers izkusis.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!