Cepti tomāti ar parmezānu un pētersīļiem
Foto: Shutterstock
0 0
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
10 gab.
10 gab. tomāti
tomāti
7 ĒK
7 ĒK svaigi rīvētā parmezāna
svaigi rīvētā parmezāna
12 ĒK
12 ĒK smalki sakapāti pētersīļi
smalki sakapāti pētersīļi
7 ĒK
7 ĒK rīvmaize
rīvmaize
6 gab.
6 gab. smalki sakapātas ķiploka daiviņas
smalki sakapātas ķiploka daiviņas
6 ĒK
6 ĒK olīveļļa
olīveļļa
 
sāls
sāls
 
malti menlie pipari
malti menlie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Cepeškrāsnī cepti pildīti tomāti ar parmezānu un pētersīļiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež tomātus uz pusēm un izņem mīkstumu.

    Apkaisa ar sāli un apgriež otrādi, lai 20 minūtes atsulojas.

    Samaisa kopā pētersīļus ar parmezānu, rīvmaizi, ķiplokiem un olīveļļu.

    Pēc garšas pieber sāli un piparus. Ar tējkaroti iepilda masu tomātos.

    Saliek uz ieeļļotas plāts un cep 35 minūtes 180*C.

    Pasniedz karstus vai istabas temperatūrā.

    Iesūtīja: sonicfox

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form