45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
10 gab.tomāti7 ĒKsvaigi rīvētā parmezāna12 ĒKsmalki sakapāti pētersīļi7 ĒKrīvmaize6 gab.smalki sakapātas ķiploka daiviņas6 ĒKolīveļļa sāls malti menlie pipari
Sagatavošana
1
Sagriež tomātus uz pusēm un izņem mīkstumu.
2
Apkaisa ar sāli un apgriež otrādi, lai 20 minūtes atsulojas.
3
Samaisa kopā pētersīļus ar parmezānu, rīvmaizi, ķiplokiem un olīveļļu.
4
Pēc garšas pieber sāli un piparus. Ar tējkaroti iepilda masu tomātos.
5
Saliek uz ieeļļotas plāts un cep 35 minūtes 180*C.
6
Pasniedz karstus vai istabas temperatūrā.
Iesūtīja: sonicfox
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit