25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.vistas fileja garšvielas sojas mērce eļļa250 gsiers100 gmilti2 gab.olas100 gmajonēze50 gūdens
Sagatavošana
1
Fileju sagriež kumosa gabaliņos. Sojas mērci sajauc ar garšvielām un iemarinē vistu.
2
Mīklai: sieru sarīvē, iekuļ olas, iemaisa miltus, ūdeni un majonēzi.
3
Iemarinētos vistas gabaliņus apviļā mīklā un cep uzkarsētā eļļā zeltaini brūnus vai fritē.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit