Foto: Shutterstock
Vistas filejas gabaliņi siera apvalkā gardi gan karstā veidā, gan jau atdzisuši.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.vistas fileja garšvielas sojas mērce eļļa250 gsiers100 gmilti2 gab.olas100 gmajonēze50 gūdens

Sagatavošana

1

Fileju sagriež kumosa gabaliņos. Sojas mērci sajauc ar garšvielām un iemarinē vistu.

2

Mīklai: sieru sarīvē, iekuļ olas, iemaisa miltus, ūdeni un majonēzi.

3

Iemarinētos vistas gabaliņus apviļā mīklā un cep uzkarsētā eļļā zeltaini brūnus vai fritē.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!