Cepti ziedkāposti ar siera 'cepurīti'
Foto: DELFI
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2–3 ĒK
1–2 gab.
pēc garšas

Gardi ziedkāposti ar kūstošu siera "cepurīti" ātrām vakariņām. Ja nebaida kaloriju daudzums, droši izvēlies vismaz divu veidu sierus.

Ziedkāpostu sagriež gabalos un noblanšē sālsūdenī piecas minūtes.

Tikmēr traukā sarīvē sieru, pievieno krēmsieru, olas un visu samaisa.

Ziedkāpostus izkārto cepamtraukā un virsū tiem liek sajaukto siera masu. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādu atzīmei un cep aptuveni 7–9 minūtes.

Izņem no cepeškrāsns un apkaisa ar lociņiem vai citiem zaļumiem pēc gaumes. Ja ir vēlēšanās, virsū var uzkaisīt pavisam nedaudz smalki sarīvētu cieto sieru, piemēram, "Grande duro".

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form