Cepti ziedkāposti ar siera 'cepurīti'
Foto: DELFI
5.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. ziedkāposts
ziedkāposts
250 g
250 g Krievijas siers
Krievijas siers
2–3 ĒK
2–3 ĒK krēmsiers
krēmsiers
1–2 gab.
1–2 gab. olas
olas
pēc garšas
pēc garšas lociņi vai citi zaļumi
lociņi vai citi zaļumi
pēc garšas
pēc garšas cietais siers
cietais siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardi ziedkāposti ar kūstošu siera "cepurīti" ātrām vakariņām. Ja nebaida kaloriju daudzums, droši izvēlies vismaz divu veidu sierus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ziedkāpostu sagriež gabalos un noblanšē sālsūdenī piecas minūtes.

    Tikmēr traukā sarīvē sieru, pievieno krēmsieru, olas un visu samaisa.

    Ziedkāpostus izkārto cepamtraukā un virsū tiem liek sajaukto siera masu. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādu atzīmei un cep aptuveni 7–9 minūtes.

    Izņem no cepeškrāsns un apkaisa ar lociņiem vai citiem zaļumiem pēc gaumes. Ja ir vēlēšanās, virsū var uzkaisīt pavisam nedaudz smalki sarīvētu cieto sieru, piemēram, "Grande duro".

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form