Cepts kamambērs ar rozmarīnu un apelsīna miziņām
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. kamambēra siera ritulis
kamambēra siera ritulis
pēc garšas
pēc garšas svaigs timiāns
svaigs timiāns
pēc garšas
pēc garšas apelsīna miziņa
apelsīna miziņa
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Citi saldēdieni
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pasaules Virtuve
  • Vēlies pārsteigt draugus vai mājiniekus ar oriģinālu uzkodu kino vakarā? Krāsnī cepts kamembērs saviļņos ikvienu sierēdāju, turklāt būs grūti apstāties pie pirmā kumosa, tāpēc nesakiet, ka nebrīdinājām!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

    Ja izmanto kamembēra sieru, kas iepakots bambusa kārbiņā, tad noņem vāku un cep bez tā. Sieru bez kārbiņas liec cepamajā traukā, kur ieklāts cepamais papīrs, citādi siers piedegs. Apslaki siera rituli ar olīveļļu.

    Uz smalkās rīves sarīvē apelsīna miziņu. Sasmalcini timiāna lapiņas.

    Sakarsētajā cepeškrāsnī cep sieru aptuveni 20 minūtes. Uzreiz pēc cepšanas pārkaisi sieru ar apelsīna miziņām, timiānu, pārlej medu un pārliec uzmanīgi uz šķīvja.

    Pasniedz karstu ar baltmaizes grauzdiņiem, mērcot tos izkusušajā sierā. Vieglāk paņemt mīksto sieru, ja pirms cepšanas nogriezīsi viducī virspusi, bet var cept arī veselu rituli un pēc cepšanas izgriezt gabalu, pa kuru sāks tecēt izkusušais siers.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Siers Apelsīni Kamambera siers Medus Olīveļļa Ātri pagatavojami ēdieni Ēdieni veģetāriešiem Cepeškrāsns Citi saldēdieni Siera un biezpiena uzkodas Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form