Foto: Shutterstock
Ja padevusies vareņa ķirbju raža, izmēģini šo recepti - pannā cepti ķirbji ar burkāniem.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
ķirbji burkāni paprika3 TKeļļa citronpipari90 gsiers garšviela "Grilētai gaļai ar medu"

Sagatavošana

1

Ķirbi sagriež palielos gabalos 3x3x3cm, piepildot cepešpannu .

2

Burkānus sagriež ripiņās, papriku - palielos gabalos, visu ber pannā pie ķirbjiem.

3

Pārlej ar eļļu, pievieno garšvielas un visu samaisa, lai garšvielas un eļļa klātu ķirbjus un burkānus no visām pusēm.

4

Liek sakarsētā cepeškrāsnī, cep aptuveni 20-25 minūtes, kad dārzeņi mīksti, uzkaisa rupji rīvētu sieru.

Iesūtīja: sunrise

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!