Cepts lasis ar kraukšķīgu pesto un siera cepurīti
Foto: Shutterstock
4.4000 5
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lasim cepoties veidosies jauka, kraukšķīga cepurīte, bet pesto aromāti un garšas sajauksies ar zivs gardajiem aromātiem.

Liek karsēties cepeškrāsni uz 200ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar foliju un viegli ieeļļojot. Uz eļļainās folijas liek laša filejas gabalus.

Bļodiņā samaisa rīvmaizi ar rīvētu cieto sieru un pesto. Masu bagātīgi klāj virs laša filejām. Liek karstā cepeškrāsnī un cep 15 - 20 minūtes. Pasniedz ar salātiem, sviesta pupiņām vai ceptiem kartupeļiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form