Cepts lasis ar kraukšķīgu pesto un siera cepurīti
Foto: Shutterstock
4.5000 6
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 laša filejas gabali
laša filejas gabali
2 ĒK
2 ĒK rīvmaize
rīvmaize
2 ĒK
2 ĒK cietais siers (rīvēts)
cietais siers (rīvēts)
2 ĒK
2 ĒK pesto
pesto
 
eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Lasim cepoties veidosies jauka, kraukšķīga cepurīte, bet pesto aromāti un garšas sajauksies ar zivs gardajiem aromātiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek karsēties cepeškrāsni uz 200ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar foliju un viegli ieeļļojot. Uz eļļainās folijas liek laša filejas gabalus.

    Bļodiņā samaisa rīvmaizi ar rīvētu cieto sieru un pesto. Masu bagātīgi klāj virs laša filejām. Liek karstā cepeškrāsnī un cep 15 - 20 minūtes. Pasniedz ar salātiem, sviesta pupiņām vai ceptiem kartupeļiem.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form