
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 laša filejas gabali
laša filejas gabali2 ĒK
2 ĒK rīvmaize
rīvmaize2 ĒK
2 ĒK cietais siers (rīvēts)
cietais siers (rīvēts)2 ĒK
2 ĒK pesto
pesto eļļa
eļļaLasim cepoties veidosies jauka, kraukšķīga cepurīte, bet pesto aromāti un garšas sajauksies ar zivs gardajiem aromātiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Liek karsēties cepeškrāsni uz 200ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar foliju un viegli ieeļļojot. Uz eļļainās folijas liek laša filejas gabalus.
Bļodiņā samaisa rīvmaizi ar rīvētu cieto sieru un pesto. Masu bagātīgi klāj virs laša filejām. Liek karstā cepeškrāsnī un cep 15 - 20 minūtes. Pasniedz ar salātiem, sviesta pupiņām vai ceptiem kartupeļiem.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.