Foto: Shutterstock
Lasim cepoties veidosies jauka, kraukšķīga cepurīte, bet pesto aromāti un garšas sajauksies ar zivs gardajiem aromātiem.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 laša filejas gabali2 ĒKrīvmaize2 ĒKcietais siers (rīvēts)2 ĒKpesto eļļa

Sagatavošana

1

Liek karsēties cepeškrāsni uz 200ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar foliju un viegli ieeļļojot. Uz eļļainās folijas liek laša filejas gabalus.

2

Bļodiņā samaisa rīvmaizi ar rīvētu cieto sieru un pesto. Masu bagātīgi klāj virs laša filejām. Liek karstā cepeškrāsnī un cep 15 - 20 minūtes. Pasniedz ar salātiem, sviesta pupiņām vai ceptiem kartupeļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!