Cepts saldējums
Foto: DELFI
4.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepts saldējums kraukšķīgā brokastu pārslu "kažociņā".

Saldējumu saveļ bumbiņās un sasaldē. Saldējuma bumbiņas apviļā sasmalcinātās brokastu pārslās, tad olā, vēlreiz pārslās un tad liek saldētavā uz vismaz stundu.

Pirms pasniegšanas cep uzkarsētā eļļā taukvāres katlā. Pasniedz ar putukrējumu un šokolādes mērci.

Iesūtīja: Pūķīte

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form