Cepts siers ar ogām un saldējumu
Foto: No privātā arhīva
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
170 g
170 g Kamambera vai Brī siers
Kamambera vai Brī siers
120 g
120 g saldējums
saldējums
 
ogas
ogas
 
eļļa fritēšanai
eļļa fritēšanai
 
milti
milti
1 gab.
1 gab. ola
ola
 
rīvmaize
rīvmaize
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Brokastu siermaize lai paliek citai dienai – ir rīti, kad gribas ko īpašāku. Cepts siers ar saldējumu, skābenām ogām un sulīgiem augļu gabaliņiem ir pilnīgi viss, kas vajadzīgs: karsts, auksts, sātīgs, viegls, aromātisks, atsvaidzinošs... Un nepārspējami elegants!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kamambera vai Brī sieru sagriež nelielos gabaliņos.

    Apviļā miltos, olā un rīvmaizē. Uz 10 minūtēm ieliek gabaliņus ledusskapī, tad panēšanas procesu atkārto, lai siera garoziņa biezāka un cepot tas kārtīgi sakarst.

    Fritē vai cep lielā eļļas daudzumā, tikko rīvmaizē parādās plaisas un siers sāk iztecēt, ņem sieru ārā un liek uz virtuves dvieļa, lai tas uzsūc lieko eļļu.

    Pasniedz siltu ar saldētām vai svaigām ogām, augļiem, ogu mērci, saldējumu.

    Lai atvēsinoši svaiga maltīte!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Vasaras maltīte Fritēšana Ola Kamambera siers Ogas Saldējums Ātri pagatavojami ēdieni Brokastis Launags Eļļā vārītās uzkodas Siera un biezpiena uzkodas Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas vidēji Viegla vasaras maltīte
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form