Foto: PantherMedia/Scanpix
Zuti ēdīs pat tie, kas it kā zivis neēd!
20Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

zutis sāls

Sagatavošana

1

Zuti sagriezu sprīdi garos gabaliņos, apsālīju un saguldīju pannā.

2

Cepu līdz brūni, bet grūti to ieraudzīt, šie tak gandrīz zaļi! Tāpēc cepu līdz tādai smukai garoziņai.

Nu bet gala rezultātā pat mans puiks, kas zivis tikpat kā pavisam neēd (atskaitot marinētu siļķi un žāvētas reņģes) notiesāja pat 3 gabaliņus. Pats zivs ķērājs arī lielīja. Ēdamais nu trekns gan, bet GARDS ļoti.

Par majonēzi pat nav ko domāt, varbūt tik kādu piciņu biezas tomātu mērces. Pašā vakarā vēl aukstu asti paknibināju.

Iesūtīja: hosta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!