Foto: Shutterstock
Ļoti gardais un bērnu iecienītais ceptu ābolu krēms.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 kgāboli cukurs5 gab.olas cirona miziņa vaniļa500 mlsaldais krējums ĒKželatīns

Sagatavošana

1

Ābolus nomizo, cepeškrāsnī sacep ar cukuru.

2

Saputo piecu olu dzeltenumus kopā ar citronu miziņu, vanilīnu, cukuru.

3

Atsevišķi saputo saldo krējumu, ko iecilā ābolu masā, pievienojot 2—3 ēdamkarotes uzbriedināta un izkausēta želatīna.

4

Pilda deserta trauciņos, atdzesē ledusskapī un pasniedz.

Iesūtīja: Lilija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!