Ceptu baklažānu rullīši ar biezpienu, tomātiem un baziliku
Foto: Shutterstock
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 baklažans
baklažans
150 g
150 g biezpiens
biezpiens
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK grieķu jogurts
grieķu jogurts
 
sviests
sviests
2
2 tomāti
tomāti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti pipari
svaigi malti pipari
10
10 bazilika lapiņas
bazilika lapiņas
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Pasaules Virtuve
  • Ceptu baklažānu rullīši, kas pildīti ar pikantu ķiploku biezpienu, tomātiem un baziliku – gan uzkodām, gan gardām brīvdienu brokastīm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baklažānu nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Viegli apcep sviestā, liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekās taukvielas.

    Tomātus sagriež daiviņās, Bazilikam atdala lapiņas.

    Biezpienu iztrin caur sietu. Ķiplokus nomizo, sarīvē, pievieno biezpienam. Biezpienam pievieno arī grieķu jogurtu, sāli, piparus un samaisa.

    Uz baklažāna šķēles liek tomāta daivu, bazlika lapiņu, nedaudz biezpiena masas un satin rullītī, ko nostiprina ar koka irbulīti.

    Iesūtīja: VecPoga

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form