45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 gab.baklažāni gab.paprika gab.ķiploka daiviņas gpētersīļu zaļumi etiķis eļļa brinza vai Fetas siers
Sagatavošana
1
Baklažānus sagriež plānās šķēlītēs, pieber sāli un apcep.
2
Atsevišķi cepeškrāsnī izcep paprikas pākstis, kurām izņemtas sēklas.
3
Visu atdzesē, sagriež salmiņos un samaisa.
4
Pēc tam pievieno sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, sarīvētu ķiploku, 2 tējkarotes etiķa, 3 tējkarotes eļļas, pieliek sāli un vēlreiz samaisa.
5
Pirms salātu pasniegšanas katru porciju pārkaisa ar sarīvētu brinzu vai fetas siera gabaliņiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit