Ceptu kabaču rullīši ar fetas sieru, ķiplokiem un zaļumiem
Foto: Shutterstock
2.8571 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ceptu kabaču rullīši, kas pildīti ar ķiplokotu fetas sieru un zaļumiem – gan uzkodām, gan gardām brīvdienu brokastīm.

Nelielus, stingrus kabaci nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Tās apcep pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm zeltainas, liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekās taukvielas.

Ķiplokus nomizo un sakapā. Zaļumus sasmalcina.

Fetai pievieno zaļumus, ķiplokus, jogurtu un samaisa.

Uz kabača šķēles liek nedaudz sagatavotās masas, satin rullītī un, ja vēlas, nostiprina ar koka irbulīti.

Var baudīt uzreiz, bet var arī pirms pasniegšanas likt ledusskapī uz pāris stundām, lai garšas savelkas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form