Foto: Shutterstock
Ceptu kabaču rullīši, kas pildīti ar ķiplokotu fetas sieru un zaļumiem – gan uzkodām, gan gardām brīvdienu brokastīm.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kabacis150 gfetas siers2 ķiploka daiviņas2 ĒKgrieķu jogurts eļļa cepšanai pēc garšasbaziliks, dilles, pētersīļi vai piparmētra

Sagatavošana

1

Nelielus, stingrus kabaci nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Tās apcep pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm zeltainas, liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekās taukvielas.

2

Ķiplokus nomizo un sakapā. Zaļumus sasmalcina.

3

Fetai pievieno zaļumus, ķiplokus, jogurtu un samaisa.

4

Uz kabača šķēles liek nedaudz sagatavotās masas, satin rullītī un, ja vēlas, nostiprina ar koka irbulīti.

5

Var baudīt uzreiz, bet var arī pirms pasniegšanas likt ledusskapī uz pāris stundām, lai garšas savelkas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!