Ceptu kabaču rullīši ar fetas sieru, ķiplokiem un zaļumiem
Foto: Shutterstock
2.8571 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 kabacis
kabacis
150 g
150 g fetas siers
fetas siers
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK grieķu jogurts
grieķu jogurts
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
pēc garšas
pēc garšas baziliks, dilles, pētersīļi vai piparmētra
baziliks, dilles, pētersīļi vai piparmētra
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Pasaules Virtuve
  • Ceptu kabaču rullīši, kas pildīti ar ķiplokotu fetas sieru un zaļumiem – gan uzkodām, gan gardām brīvdienu brokastīm.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielus, stingrus kabaci nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Tās apcep pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm zeltainas, liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekās taukvielas.

    Ķiplokus nomizo un sakapā. Zaļumus sasmalcina.

    Fetai pievieno zaļumus, ķiplokus, jogurtu un samaisa.

    Uz kabača šķēles liek nedaudz sagatavotās masas, satin rullītī un, ja vēlas, nostiprina ar koka irbulīti.

    Var baudīt uzreiz, bet var arī pirms pasniegšanas likt ledusskapī uz pāris stundām, lai garšas savelkas.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form