30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.Selgas cepumi paciņās3 gab.biezpiens paciņā saldais krējums rozīnes marmelāde rieksti cukurs vanilīns
Sagatavošana
1
Paņem plakanu pamatni, uz tās liek cepumus vienu blakus otram (es pirms tam cepumus ātri iemērcu pienā, mazā šķīvītī, lai mīkstāka torte), sakuļ biezpienu ar saldo krējumu pievieno rozīnes, cukuru un garšvielas.
2
Un tad klāj kārtās – cepumi, biezpiena masa (ne pārāk biezā, ne plānā kārtā), cepumi, biezpiena masa un tā līdz beidzas sastāvdaļas.
3
Pēdējā kārta biezpiens. Dekorē ar marmelādi.
4
Torti vēlams atstāt vēsā vietā uz vairākām stundām, lai sasūcās.
Iesūtīja: Vista
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit