Foto: Shutterstock
Ja gaidāmas viesības, bet cepešķrāsns nav, tad pagatavo cepumu – biezpiena torti.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 gab.Selgas cepumi paciņās3 gab.biezpiens paciņā saldais krējums rozīnes marmelāde rieksti cukurs vanilīns

Sagatavošana

1

Paņem plakanu pamatni, uz tās liek cepumus vienu blakus otram (es pirms tam cepumus ātri iemērcu pienā, mazā šķīvītī, lai mīkstāka torte), sakuļ biezpienu ar saldo krējumu pievieno rozīnes, cukuru un garšvielas.

2

Un tad klāj kārtās – cepumi, biezpiena masa (ne pārāk biezā, ne plānā kārtā), cepumi, biezpiena masa un tā līdz beidzas sastāvdaļas.

3

Pēdējā kārta biezpiens. Dekorē ar marmelādi.

4

Torti vēlams atstāt vēsā vietā uz vairākām stundām, lai sasūcās.

Iesūtīja: Vista

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!