40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 gab.Selgas cepumi klasiskie paciņā1 gab.Selgas cepumi brūnie paciņā0.5 kglauku biezpiens0.5 kgsaldais krējums1 gab.marmelāde paciņā10 gab.aprikozes rieksti dzērveņu ievārījums1 gab.persiku pusītes sīrupā bundžā
Sagatavošana
1
Sablendē biezpienu, piejauc pūdercukuru pēc garšas un vaniļas cukuru.
2
Uzputo saldo krējumu.
3
Sagriež marmelādi kubiņos, sasmalcina riekstus un aprikozes. Sajauc ar biezpienu.
4
Iecilā biezpienā putukrējumu.
5
Mērcē cepumus pienā un liek uz paplātes (man sanāca 3 cepumi platumā un 6 cepumi garumā).
6
1.kārta šokolādes cepumi, pārējās kārtas klasiskie cepumi.
7
Smērē plānā kārtā uz cepumiem ievārījumu un liek pildījumu ~ 1 cm biezumā, tad atkal cepumi, tad ievārījums un biezpiena masa.
8
Pēdējā kārtā atkal biezpiena pildījums. Kārto virsū šķēlītēs sagrieztus konservētos persikus, smukumam uzber drusku dzērvenes un pārlēj ar uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.
9
Noliek ledusskapī sasūkties.
Iesūtīja: minkasi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit