Cepumu kūka ar biezpiena krēmu un marmelādi
Foto: DELFI
4.5714 35
16 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Gardā biezpiena krēma un cepumu kūka ar krāsaino marmelādi.

Tortes izmērs 5 x 6 "Selgas" cepumi.

Uz paplātes izklāj pergamentu, izkārto cepumus (labāk bez maliņām ņemt paplāti). Cepumus uz mirkli iemērc pienā pirms likšanas.

Biezpienu samīca. Marmelādi sagriež gabaliņos ~ 0,5x0,5 cm. Marmelādi pievieno biezpienam un iemaisa arī 1/2 glāzi cukura. Saldo krējumu saputo ar otru pusglāzi cukura un iemaisa biezpiena masā.

Uz cepumiem liek 1/2 no biezpiena masas un izlīdzina. Pa virsu liek pienā iemērktus cepumus.

Pārziež skābu ievārījumu (dzērveņu vai brūkleņu). Man bija plūmes.
Atkal kārta pienā iemērktus cepumus. Tad otru pusi biezpiena masu izklāj, tad atkal cepumus.

Gatavo glazūru, izkausējot sviestu un samaisot ar kakao un cukuru. Glazūru pārlej tortei.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form