Cepumu kūka ar biezpiena krēmu un marmelādi
Foto: DELFI
4.5714 35
16 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. biezpiena paciņas
biezpiena paciņas
120 gab.
120 gab. Šaha cepumi
Šaha cepumi
400 g
400 g marmelāde (dzeltena, sarkana, zaļa)
marmelāde (dzeltena, sarkana, zaļa)
500 ml
500 ml saldais krējums Pērle
saldais krējums Pērle
500 ml
500 ml skābs ievārījums
skābs ievārījums
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
 
piens
piens
Glazūrai:
5-6 ĒK
5-6 ĒK kakao
kakao
5 ĒK
5 ĒK cukurs
cukurs
200 g
200 g sviests
sviests
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardā biezpiena krēma un cepumu kūka ar krāsaino marmelādi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tortes izmērs 5 x 6 "Selgas" cepumi.

    Uz paplātes izklāj pergamentu, izkārto cepumus (labāk bez maliņām ņemt paplāti). Cepumus uz mirkli iemērc pienā pirms likšanas.

    Biezpienu samīca. Marmelādi sagriež gabaliņos ~ 0,5x0,5 cm. Marmelādi pievieno biezpienam un iemaisa arī 1/2 glāzi cukura. Saldo krējumu saputo ar otru pusglāzi cukura un iemaisa biezpiena masā.

    Uz cepumiem liek 1/2 no biezpiena masas un izlīdzina. Pa virsu liek pienā iemērktus cepumus.

    Pārziež skābu ievārījumu (dzērveņu vai brūkleņu). Man bija plūmes.
    Atkal kārta pienā iemērktus cepumus. Tad otru pusi biezpiena masu izklāj, tad atkal cepumus.

    Gatavo glazūru, izkausējot sviestu un samaisot ar kakao un cukuru. Glazūru pārlej tortei.

    Iesūtīja: Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form