30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gcepumi0.5 glāzepiens vai atdzesēts kakao100 gsviests1 gab.olas dzeltenums0.5 glāzepūdercukurs2 ĒKkakao vai sarīvēta šokolāde sasmalcināti rieksti un šokolāde
Sagatavošana
1
Cepumus apmērcē pienā vai kakao un saliek trīs kārtās traukā.
2
Starp cepumiem liek krēmu, ar krēmu noziež arī tortes sānus un virsu.
3
Tad virsu apkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un sarīvētu šokolādi.
4
Gatavojot krēmu, bļodā ar koka karoti saputo sviestu, pievieno olas dzeltenumu, pūdercukuru un kakao vai sarīvētu šokolādi.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit