Foto: DELFI
Cepumu torte ar riekstiem un šokolādes krēmu - gards našķis bez cepšanas.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gcepumi0.5 glāzepiens vai atdzesēts kakao100 gsviests1 gab.olas dzeltenums0.5 glāzepūdercukurs2 ĒKkakao vai sarīvēta šokolāde sasmalcināti rieksti un šokolāde

Sagatavošana

1

Cepumus apmērcē pienā vai kakao un saliek trīs kārtās traukā.

2

Starp cepumiem liek krēmu, ar krēmu noziež arī tortes sānus un virsu.

3

Tad virsu apkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un sarīvētu šokolādi.

4

Gatavojot krēmu, bļodā ar koka karoti saputo sviestu, pievieno olas dzeltenumu, pūdercukuru un kakao vai sarīvētu šokolādi.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!