20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
ĒKcukurs6 ĒKkakao6 ĒKpiens250 gsviests700 gcepumi20 gšķīstošā kafija
Sagatavošana
1
Cukuru, kakao un pienu sajauc, pa karotei liekot klāt sviestu, puto līdz masa kļūst viegla.
2
Uz tortes pamatnes liek kārtu cepumu, kārtu krēma, atkal cepumus utt. Virsējai jābūt krēma kārtai. Uz vienu stundu ievieto ledusskapī.
3
Ar krēma pārpalikumu noziež malas. Rotā ar ievārījumu vai riekstiem. Krēmam var arī pievienot šķīstošu kafiju.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit