Cepumu un biezpiena torte
Foto: Shutterstock
3.5000 12
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Cepumu - biezpiena torte - īstā recepte tiem, kam mājās nav cepeškrāsns.

Kārtīgi saberž biezpienu ar cukuru un samaisa ar saputotu saldo krējumu.

Tad lej bļodiņā pienu, ņem cepumus un paplāti, uz kuras taisīsi kūku.

Cepumus pirmajai kārtai iemērc pienā no vienas puses un kārto ar sauso pusi uz leju, tad ievārījumu, tad apmērcētus cepumus, tad biezpiena masu (biezā slānī!), tad cepumus, ievārījumu, cepumus, biezpienu biezā slānī.

Vienmēr paliek pāri krēms, ko apsmērēt kūkai apkārt.

Vēl var nopirkt bundžu persikus sīrupā. 1 ĒK želatīna iejauc ~ 100 gr sīrupa. Persikus sagriež ripās, kārto kūkai pa virsu, pārlej ar izkausētu uz atdzesētu želatīnu.

Liek ledusskapī vismaz uz piecām stundām.

Iesūtīja: matrix

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form