15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
plūmju ievārījums augļi un ogas dekorēšanai10 olas10 TKcukurs10 TKkviešu milti250 gsviests300 gkviešu milti200 gcukurs1 TKrīvēta citrona miziņa5 olas200 gcukurs5 ĒKkviešu milti500 mlpiens100 gsviests pēc garšasvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni 150 grādus karstu. Cepamās pannas izklāj ar cepamo papīru.
2
Biskvītam olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno miltus. Tad iecilā saputotus olu baltumus.
3
Smilšu mīklai sviestu saputo ar cukuru, pierīvē citrona miziņu un pievieno miltus, samīca mīklu.
4
Katru mīklu (nejaucot tās kopā!) pa porcijām liek cepamajā pannā un cep krāsnī 15 minūtes, līdz visi biskvīti gatavi.
5
Tikmēr krēmam olas samaisa ar cukuru, pievieno miltus, vaniļas cukuru un vārītu pienu. Ūdens peldē iebiezina, tad atdzesē un puto kopā ar sviestu.
6
Visas kārtas liek kopā, pa vidu smērējot plūmju ievārījumu. Dekorē ar ogām un augļiem pēc patikas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit