
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g Romano salāti
Romano salāti300 g
300 g Parmas siers
Parmas siers ķiploku grauzdiņi
ķiploku grauzdiņiMērcei:
2 gab.
2 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi160 naža gals
160 naža gals olīveļļa
olīveļļa0.5 TK
0.5 TK sinepes
sinepes0.5 TK
0.5 TK balzamiko etiķis
balzamiko etiķis4 gab.
4 gab. anšovi
anšovi1 gab.
1 gab. laims
laims6 gab.
6 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņasCēzara salāti ar ķiploku grauzdiņiem - salātu galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Saplucinātas salātu lapas kārto šķīvī, pārlej mērci, pārkaisa rīvētu sieru un rotā ar ķiploku grauzdiņiem. Recepti, kā gardi grauzdiņus uztaisīt pašiem, meklē šeit.
Mērce: saspaidītus anšovus samaisa ar olu dzeltenumiem.
Turpinot maisīt, tievā strūklā pielej olīveļļu, etiķi, sinepes un laima sulu. Pēc garšas pieber sāli un maltus melnos piparus.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.