20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gRomano salāti300 gParmas siers ķiploku grauzdiņi2 gab.olu dzeltenumi160 naža galsolīveļļa0.5 TKsinepes0.5 TKbalzamiko etiķis4 gab.anšovi1 gab.laims6 gab.ķiploka daiviņas
Sagatavošana
1
Saplucinātas salātu lapas kārto šķīvī, pārlej mērci, pārkaisa rīvētu sieru un rotā ar ķiploku grauzdiņiem. Recepti, kā gardi grauzdiņus uztaisīt pašiem, meklē šeit.
2
Mērce: saspaidītus anšovus samaisa ar olu dzeltenumiem.
3
Turpinot maisīt, tievā strūklā pielej olīveļļu, etiķi, sinepes un laima sulu. Pēc garšas pieber sāli un maltus melnos piparus.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit