Cēzarsalāti ar lapu kāpostu un lasi
Foto: Aikāgaršo!
3.0179 56
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
gatavo salātu maisījums
gatavo salātu maisījums
 
tomāti
tomāti
 
olas
olas
 
baltmaizes grauzdiņi
baltmaizes grauzdiņi
 
vistas fileja
vistas fileja
 
garšvielas
garšvielas
 
parmezāna siers
parmezāna siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dažādi salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši un ātri pagatavojami Cēzara salāti ar vistas fileju.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Salātu lapas uzreiz saliek pa šķīvjiem vienādās porcijās, pieliek Cēzara salātu mērci vai vienkārši nedaudz majonēzes, tad saliek apkārt tomātu daiviņas un olu daiviņas (var izmantot ķiršu tomātus un paipalu oliņas, tad tos liek uz pusēm pārgrieztus).

    Padoms: veselīgākam rezultātam pagatavo mērci, sajaucot bezpiedevu jogurtu ar franču sinepēm, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu un šļuciņu citronu sulas.

    Tad apcep pilienā olīveļļas kubiņus baltmaizes (var uzbērt persilādi ķiplociņu garšai).

    Grauzdiņus uzber uz salātiem.

    Tālāk cep vistas fileju, vidēji pietiek viena fileja uz diviem cilvēkiem. Fileju sagriež uz pusēm, apviļā vistas garšvielās un cep līdz kraukšķīgai garoziņai.

    Gatavo fileju liek pa virsu salātiem.

    Beigās pāri visam uzber smalki sarīvētu parmezāna sieru.

    * Pērku gatavo salātu maisījumu, tur ir dažādu salātu lapu sajaukums, pluss ir tas, ka tie nav jāmazgā un jāsusina.

    Iesūtīja:
    Murzja

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form