Cēzara salātu mērce
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
2 gab.
2 gab. anšovi
anšovi
10 g
10 g sarkanvīna etiķis
sarkanvīna etiķis
0.5 gab.
0.5 gab. citrona sula
citrona sula
10 g
10 g Franču sinepes
Franču sinepes
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
250 g
250 g olīveļļa
olīveļļa
 
Worchester mērce
Worchester mērce
 
tobasco
tobasco
20 g
20 g parmezāna siera pūderis
parmezāna siera pūderis
40 g
40 g silts ūdens
silts ūdens
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Salātu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Cēzara salātu mērce - pagatavojama 10 minūtēs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu dzeltenumus kopā ar anšoviem un ķiploku sakuļ blenderī, pievieno sarkanvīna etiķi, sinepes, worchester un tobasco mērci (dažus pilienus), citrona sulu un visu atkal sakuļ. Kuļot lēnām pievieno olīveļlu un ūdeni, līdz mērces konsistence atgādina skābu krējumu.

    Beigās pievieno sieru. Sāli pievieno pēc garšas.
    Lieliska piedeva pie zaļajiem salātiem ar grauzdiņiem un ceptu bekonu.

    Iesūtīja: Evija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form