
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g olu dzeltenumi
olu dzeltenumi2 gab.
2 gab. anšovi
anšovi10 g
10 g sarkanvīna etiķis
sarkanvīna etiķis0.5 gab.
0.5 gab. citrona sula
citrona sula10 g
10 g Franču sinepes
Franču sinepes1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa250 g
250 g olīveļļa
olīveļļa Worchester mērce
Worchester mērce tobasco
tobasco20 g
20 g parmezāna siera pūderis
parmezāna siera pūderis40 g
40 g silts ūdens
silts ūdens sāls
sāls pipari
pipariCēzara salātu mērce - pagatavojama 10 minūtēs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olu dzeltenumus kopā ar anšoviem un ķiploku sakuļ blenderī, pievieno sarkanvīna etiķi, sinepes, worchester un tobasco mērci (dažus pilienus), citrona sulu un visu atkal sakuļ. Kuļot lēnām pievieno olīveļlu un ūdeni, līdz mērces konsistence atgādina skābu krējumu.
Beigās pievieno sieru. Sāli pievieno pēc garšas.
Lieliska piedeva pie zaļajiem salātiem ar grauzdiņiem un ceptu bekonu.
Iesūtīja: Evija
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.