2.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Cheescake no Selgas cepumiem un biezpiena.

Apmēram 2 paciņas selgas cepumus sasmalcina sīkos gabaliņos.

Izkarsē uz pannas nedaudz mazāk kā pus paciņu sviesta un pievieno visus cepumus. Uz vieglas uguns sajauc visu kopā, lai cepumi sasūcas ar sviestu. Tad tos masu izliek ļoti blīvi uz cepamās veidnes.

Ņem paciņu 35% saldā krējuma, saputo un pievieno biezpienu un cukuru pēc garšas. Masu izliek uz cepumiem un rotā augšu ar augļiem.

Liek uz 4 stundām ledusskapī vai uz nakti, lai viss sacietē un, lai kūkas apakša nedruptu.

Iesūtīja: :-)

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form