3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gaļas čili ir īsts komforta ēdiens, kas sasildīs drēgnajos vakaros. Šīs receptes īpašā "rozīnīte" ir konservēti ananasi – pagatavo un izbaudi!

Dziļā pannā izkausē sviestu un pievieno olīveļļu. Vispirms apcep sīpolus un burkānus.

Kad sīpoli caurspīdīgi, ne brūni, pievieno malto gaļu un turpina cept.

Gaļai pievieno papriku, ķiploku un garšvielas.

Pievieno visus konservētos dārzeņus – tomātus, pupiņas, kukurūzu un ananasu gabaliņos. Ja ir par maz šķidruma, pievieno pusglāzi ūdens.

Visu vāra apmēram 10 minūtes. Noregulē garšu ar sāli un cukuru.

Pasniedz ar grauzdētu ķiploku bageti.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form