Čia sēklu pudiņš ar kivi
Foto: Shutterstock
3.2500 8
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4 ĒK
4 ĒK čia sēklas
čia sēklas
280 g
280 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
220 ml
220 ml mandeļu piens
mandeļu piens
4-6
4-6 kivi
kivi
 
mandeļu skaidiņas
mandeļu skaidiņas
  • Brokastis
  • Launags
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pudiņi
  • Pasaules Virtuve
  • Ātro brokastu vai veselīga deserta ideja, ko sagatavot iepriekšējā vakarā – čia sēklu pudiņš. Kivi sezonā to vari papildināt ar šo augļu biezeni, kas piešķirs patīkamu svaigumu. Ja liekas, ka deserts par skābu vai pliekanu, to vari papildināt ar kādu tējkaroti medus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagatavo četras glāzītes – katrā glāzītē ber pa krietnai ēdamkarotei čia sēklu. Atsevišķā traukā sajauc grieķu jogurtu ar kokosriekstu vai mandeļu pienu. Pēc tam vienlīdzīgi jogurta masu sadala starp četrām glāzītēm un samaisa ar čia sēklām.

    Čia sēklu pudiņu liek ledusskapī vismaz uz 3–4 stundām vai nakti, ļaujot pudiņam uzbriest.

    Kad tas gatavs ēšanai, no kivi izgreb mīkstumu un sasmalcini blenderī, līdz veidojas biezeņa konsistence. Kivi biezeni kārto glāzītēs virs čia pudiņa, dekorē ar mandeļu skaidiņām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form