Foto: Tasty For Me publicitātes foto

"Laiks tukšot saldētavu un pieliekamo! Ja tev krājumos ir skābens ievārījums un saldētas ogas, tad liec tos lietā, pagatavotu gardu desertu bez cepšanas un vārīšanas. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
2 glāzeskokosriekstu piens0.5 glāzečia sēklas pēc garšasjāņogu, plūmju vai cits skābens ievārījums pēc garšassvaigas vai saldētas ogas pēc garšaszemesriekstu sviests rieksti dekoram

Sagatavošana

1

Čia pudiņa pamatmasu vēlams pagatavot iepriekšējā dienā vai pāris stundas pirms ēšanas. Traukā samaisa kopā kokosriekstu pienu ar čia sēklām. Kārtīgi izmaisa, noliek malā uz 15 minūtēm, tad atkal kārtīgi izmaisa un liek ledusskapī uz pāris stundām vai diennakti.

2

Kad pudiņa pamatmasa gatava, ņem skaistākās glāzes vai deserta trauciņus un liek pirmo kārtu ar čia sēklu pudiņu, tad liek skābo ievārījumu un pa virsu atkal čia sēklu pudiņu.

3

Pa virsu katrā glāzē liek aptuveni 1 ĒK zemesriekstu sviesta, blakus 1 ĒK ievārījuma, svaigas vai saldētas ogas un pārber ar iecienītākajiem riekstiem

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!