Čia un kokosriekstu piena pudiņš ar ogām un zemesriekstu sviestu
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
4.0000 3
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
1/2 glāze
1/2 glāze čia sēklas
čia sēklas
pēc garšas
pēc garšas jāņogu, plūmju vai cits skābens ievārījums
jāņogu, plūmju vai cits skābens ievārījums
pēc garšas
pēc garšas svaigas vai saldētas ogas
svaigas vai saldētas ogas
pēc garšas
pēc garšas zemesriekstu sviests
zemesriekstu sviests
 
rieksti dekoram
rieksti dekoram
  • Latvijas svētku receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Launags
  • Pudiņi
  • Pasaules Virtuve
  • "Laiks tukšot saldētavu un pieliekamo! Ja tev krājumos ir skābens ievārījums un saldētas ogas, tad liec tos lietā, pagatavotu gardu desertu bez cepšanas un vārīšanas. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Čia pudiņa pamatmasu vēlams pagatavot iepriekšējā dienā vai pāris stundas pirms ēšanas. Traukā samaisa kopā kokosriekstu pienu ar čia sēklām. Kārtīgi izmaisa, noliek malā uz 15 minūtēm, tad atkal kārtīgi izmaisa un liek ledusskapī uz pāris stundām vai diennakti.

    Kad pudiņa pamatmasa gatava, ņem skaistākās glāzes vai deserta trauciņus un liek pirmo kārtu ar čia sēklu pudiņu, tad liek skābo ievārījumu un pa virsu atkal čia sēklu pudiņu.

    Pa virsu katrā glāzē liek aptuveni 1 ĒK zemesriekstu sviesta, blakus 1 ĒK ievārījuma, svaigas vai saldētas ogas un pārber ar iecienītākajiem riekstiem

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form