Čia un kokosriekstu piena pudiņš ar ogām un zemesriekstu sviestu
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
3.5000 2
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Laiks tukšot saldētavu un pieliekamo! Ja tev krājumos ir skābens ievārījums un saldētas ogas, tad liec tos lietā, pagatavotu gardu desertu bez cepšanas un vārīšanas. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

Čia pudiņa pamatmasu vēlams pagatavot iepriekšējā dienā vai pāris stundas pirms ēšanas. Traukā samaisa kopā kokosriekstu pienu ar čia sēklām. Kārtīgi izmaisa, noliek malā uz 15 minūtēm, tad atkal kārtīgi izmaisa un liek ledusskapī uz pāris stundām vai diennakti.

Kad pudiņa pamatmasa gatava, ņem skaistākās glāzes vai deserta trauciņus un liek pirmo kārtu ar čia sēklu pudiņu, tad liek skābo ievārījumu un pa virsu atkal čia sēklu pudiņu.

Pa virsu katrā glāzē liek aptuveni 1 ĒK zemesriekstu sviesta, blakus 1 ĒK ievārījuma, svaigas vai saldētas ogas un pārber ar iecienītākajiem riekstiem

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form