Ciabatas picas ar kazas sieru
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 ciabatas
ciabatas
150 g
150 g tomātu mērce
tomātu mērce
100-125 g
100-125 g kazas siers
kazas siers
 
svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Karstās uzkodas
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Pavisam ātri pagatavojamas picas maizītes uzkodām. Uz ciabatas jeb čabatas maizes pusītēm liek tomātu mērci, apkaisa ar kazas sieru un pipariem, un apcep.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

    Ciabatas kukulīšus pārgriež uz pusēm un liek uz cepamās pannas. Uz maizītēm bagātīgi uzziež tomātu mērci. Pa virsu sadrupina kazas sieru un tad apkaisa ar pipariem.

    Mazās picas liek cepeškrāsnī un cep 15-18 minūtes, līdz siers kļūst zeltaini brūns. Kad gatavas, izņem no krāsns un pasniedz, kamēr vēl karstas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form