Cibas sirdsmaize ar persikiem, lai mīlestība jūtama, redzama un baudāma.

Ieslēdz sildīties cepeškrāsni uz 160 ºC. Atdala olu dzeltenumus un baltumus. Mikserī sakuļ dzeltenumus. Stingri saputo baltumus. Dzeltenumos iemaisa rīvmaizi. Pēc tam iecilā baltumus.

Labi ietauko formu (sirdsveida forma h=21 cm). Mīklu ielej formā. Cep gatavu, aptuveni 6-7 minūtes. Želatīnu aplej ar pāris ēdamkarotēm auksta ūdens, lai uzbriest.

Biskvītu izgāž no formas uz šķīvja, lai atdziest.

Persiku sagriež šķēlītēs un kārto uz biskvīta.

Bļodiņā samaisa Cibas sieru. Želatīnu izkausē (ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī) un pievieno maisījumam.

Gatavošanas laiks: 20 minūtes + 30 minūtes ledusskapī.

Iesūtīja: Maija Strode

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!