Cidoniju sīrups un ievārījums
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
cidonijas
cidonijas
 
cukurs
cukurs
  • Ievārījumi, džemi un marmelādes
  • Sīrupi
  • Pasaules Virtuve
  • Cidoniju sīrups un ievārījums - "divi zaķi ar vienu šavienu".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cidonijas samaļ sulas spiedē vai sakapā virtuves kombainā ar visām sēklām.

    Apber ar cukuru 1:1. Pēc 1-1,5 dienas biezumus nospiež marlē.

    Sīrupu salej pudelēs, no biezumiem vāra ievārījumu ar āboliem.

    Cidoniju sīrupu izmanto gaļas ēdieniem, dārzeņu sacepumiem, salātiem, limonādēm.

    Iesūtīja: trejmeitiņas

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form