Cidoniju sīrups
Foto: Shutterstock
4.1667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
cidonijas
cidonijas
 
cukurs
cukurs
  • Sīrupi
  • Pasaules Virtuve
  • Cidoniju sīrups - vitamīni pudelē visai ziemai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cidonijas vācu septembra beigās, kad lielākā daļa dzeltenas un sulīgas.

    Cidonijas sagriež šķēlītēs un apber ar cukuru 1:1. Atstāj uz diennakti, tad nolej sīrupu.

    Nolieto sīrupu uzkarsē gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai un sapilda burkās vai pudelēs.

    Cidoniju šķēlītes izkaltē un ir labs graužamais ziemas vakariem, var arī vārīt ķīseļos utt.

    Iesūtīja:
    smaidam!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form