Cidoniju sīrups
Foto: Shutterstock
4.1667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Cidoniju sīrups - vitamīni pudelē visai ziemai.

Cidonijas vācu septembra beigās, kad lielākā daļa dzeltenas un sulīgas.

Cidonijas sagriež šķēlītēs un apber ar cukuru 1:1. Atstāj uz diennakti, tad nolej sīrupu.

Nolieto sīrupu uzkarsē gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai un sapilda burkās vai pudelēs.

Cidoniju šķēlītes izkaltē un ir labs graužamais ziemas vakariem, var arī vārīt ķīseļos utt.

Iesūtīja:
smaidam!

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form