Čili un sarkano pupiņu zupa
Foto: Shutterstock
3.3333 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Čili – sarkano pupiņu zupa pikantu ēdienu cienītājiem. Sasildīs aukstās ziemas dienās un kārtīgi pabaros.

Malto gaļu cep līdz zeltītam brūnumam, tad pārvieto katliņā un vāra, pievieno garšvielu (var kopējo gaļas garšvielu vai meksikāņu "spice mix" garšvielu), tad tomātus ar visu sulu (sasmalcinātus).

Beigās pievieno pupiņas (noskalotas), vāra uz mazākas uguns (tomātiem un pupiņām jāizsilst), līdz zupa uzvārās (burbuļi ceļas).

Gatavo zupu pasniedz uzreiz, pievienojot skābu krējumu.

Iesūtīja: zuzee

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form