
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g maltā gaļa
maltā gaļa800 g
800 g nomizoti tomāti savā sulā
nomizoti tomāti savā sulā 400 g
400 g konservētas sarkanās pupiņas
konservētas sarkanās pupiņas1
1 paciņa meksikāņu garšvielas "Concorne"
paciņa meksikāņu garšvielas "Concorne"Čili – sarkano pupiņu zupa pikantu ēdienu cienītājiem. Sasildīs aukstās ziemas dienās un kārtīgi pabaros.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Malto gaļu cep līdz zeltītam brūnumam, tad pārvieto katliņā un vāra, pievieno garšvielu (var kopējo gaļas garšvielu vai meksikāņu "spice mix" garšvielu), tad tomātus ar visu sulu (sasmalcinātus).
Beigās pievieno pupiņas (noskalotas), vāra uz mazākas uguns (tomātiem un pupiņām jāizsilst), līdz zupa uzvārās (burbuļi ceļas).
Gatavo zupu pasniedz uzreiz, pievienojot skābu krējumu.
Iesūtīja: zuzee
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.