Čili un sarkano pupiņu zupa
Foto: Shutterstock
3.5455 11
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g maltā gaļa
maltā gaļa
800 g
800 g nomizoti tomāti savā sulā
nomizoti tomāti savā sulā
400 g
400 g konservētas sarkanās pupiņas
konservētas sarkanās pupiņas
1
1 paciņa meksikāņu garšvielas "Concorne"
paciņa meksikāņu garšvielas "Concorne"
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Čili – sarkano pupiņu zupa pikantu ēdienu cienītājiem. Sasildīs aukstās ziemas dienās un kārtīgi pabaros.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Malto gaļu cep līdz zeltītam brūnumam, tad pārvieto katliņā un vāra, pievieno garšvielu (var kopējo gaļas garšvielu vai meksikāņu "spice mix" garšvielu), tad tomātus ar visu sulu (sasmalcinātus).

    Beigās pievieno pupiņas (noskalotas), vāra uz mazākas uguns (tomātiem un pupiņām jāizsilst), līdz zupa uzvārās (burbuļi ceļas).

    Gatavo zupu pasniedz uzreiz, pievienojot skābu krējumu.

    Iesūtīja: zuzee

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form