Foto: Publicitātes attēls
Pikantie un siltie burito jeb čimičangas. Ar maltās gaļas, pupiņu un kūstoša siera pildījumu. Recepti piedāvā restorāna "Tex-Mex Republic" pārtikas tehnoloģe Aija Ruzaiķe.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gčili "con carne" (maltās gaļas sautējums ar pupiņām)300 gsiers2 olas4 tortiljas400 gmango salsa200 gskābs krējums eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Tortilju pilda ar čili "con carne" masu un sieru, pēc tam kārtīgi satin, lai abi gali būtu ciet.

"Tasty" padoms: Maltās gaļas un pupiņu masu var pagatavot arī pats. Pannā nelielā eļļas daudzumā apbrūnina malto gaļu, kurai pievienota asā čili mērce. Neilgi pirms cepšanas beigām pievieno arī konservētas pupiņas, lai viss uzsildītos.

Pārsmērē ar sakultu olu un fritē, līdz tortilja kļūst zeltaini brūna.

Čimičangu pasniedz kopā ar skābu krējumu un mango salsu. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!