Burito ar malto gaļu un pupiņām
Foto: Publicitātes attēls
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pikantie un siltie burito jeb čimičangas. Ar maltās gaļas, pupiņu un kūstoša siera pildījumu. Recepti piedāvā restorāna "Tex-Mex Republic" pārtikas tehnoloģe Aija Ruzaiķe.

Tortilju pilda ar čili "con carne" masu un sieru, pēc tam kārtīgi satin, lai abi gali būtu ciet.

"Tasty" padoms: Maltās gaļas un pupiņu masu var pagatavot arī pats. Pannā nelielā eļļas daudzumā apbrūnina malto gaļu, kurai pievienota asā čili mērce. Neilgi pirms cepšanas beigām pievieno arī konservētas pupiņas, lai viss uzsildītos.

Pārsmērē ar sakultu olu un fritē, līdz tortilja kļūst zeltaini brūna.

Čimičangu pasniedz kopā ar skābu krējumu un mango salsu. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form