Cīsiņu un bekona uzkoda
Foto: Publicitātes attēls
5.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
12
12 cīsiņi, piemēram, Rakveres vai doktora
cīsiņi, piemēram, Rakveres vai doktora
4 TK
4 TK stipras vai maigas sinepes
stipras vai maigas sinepes
4 šķēles
4 šķēles auksti kūpināts bekons
auksti kūpināts bekons
12
12 marinēti mazie gurķīši
marinēti mazie gurķīši
Piederumi:
 
zobu bakstāmie kociņi nostiprināšanai
zobu bakstāmie kociņi nostiprināšanai
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Gaļas uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Gaidāmi ciemiņi, bet par uzkodām esi piemirsis? Lūk, viena ļoti ātra, vienkārša un smeķīga ideja – cīsiņi, kas ievīstīti bekonā un pasniegti ar mazu marinēto gurķīti. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā "Rīgas miesnieks".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cīsiņu galos iegriez centimetru dziļu krustiņu. Izklāj uz galda bekona šķēles, apsmērē ar sinepēm un sagriez trīs daļās.

    Aptin ap katru cīsiņu trešdaļu bekona šķēles ar griezuma vietu uz leju un uzliec uz cepeškrāsns pannas, kas noklāta ar cepampapīru.

    Pa vidu iedur zobu bakstāmo kociņu un cep 200 grādu uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10 minūtes vai līdz brīdim, kad cīsiņi ir pilnībā izcepušies un bekons ir kļuvis brūngans.

    Pēc tam uz zobu bakstāmā kociņa uzdur arī marinētu gurķīti.

    Ēd uzreiz, kamēr uzkoda vēl silta.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form