Cīsiņi uz iesmiņiem
Foto: Publicitātes attēli
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
18
18 cīsiņi, piemēram, "Rīgas miesnieka" Rakveres cīsiņi
cīsiņi, piemēram, "Rīgas miesnieka" Rakveres cīsiņi
1/2
1/2 sarkanā paprika
sarkanā paprika
Marinādei:
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
2 ĒK
2 ĒK maigas vai stipras sinepes
maigas vai stipras sinepes
Piederumi:
6
6 koka iesmiņi
koka iesmiņi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Ierastos brokastu cīsiņus iespējams pagatavot arī radoši. Lūk, jautra un garšīga ideja, kā cīsiņus pagatavot cepeškrāsnī un pasniegt kopā ar medus un sinepju mērci!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc medu ar sinepēm nelielā bļodiņā. Sagriez papriku uz pusēm un pēc tam – mazos trīsstūrīšos.

    Iegriez cīsiņu galus četrās daļās un uz katra iesma uzdur trīs cīsiņus pamīšus ar paprikas trīsstūrīšiem. Uzliec uz cepeškrāsns pannas, kas noklāta ar cepampapīru.

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Apsmērē cīsiņus ar marinādi un cep cepeškrāsnī aptuveni 10 minūtes vai līdz brīdim, kad cīsiņu gali ir pilnībā izcepušies un kļuvuši brūngani. Pasniedz kopā ar atlikušo marinādi.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form