Foto: Shutterstock
Citronu - rozīņu un riekstu cepumi būs gards cienasts jebkuros svētkos vai ikdienā.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 gab.olas1 glāzecukurs glāzemilti1 gab.citrons2 ĒKrozīnes1 ĒKsasmalcināti valrieksti1 TKsoda

Sagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru līdz veidojas biezas putas.

2

Miltus pa porcijām iekuļ masā kopā ar dzēstu sodu.

3

Citronu ar visu mizu nomazgā, nosusina, sagriež gabaliņos, izmaļ gaļas mašīnā un iemaisa mīklā.

4

Pievieno nomazgātas rozīnes un sasmalcinātus riekstus.

5

Mīklu izklāj uz ietaukotas cepamās plāts un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 20-25 minūtes 180*C.

6

Karstu cepumu pārliek uz šķīvja un karstu sagriež gabaliņos.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!