40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
3 gab.olas1 glāzecukurs glāzemilti1 gab.citrons2 ĒKrozīnes1 ĒKsasmalcināti valrieksti1 TKsoda
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru līdz veidojas biezas putas.
2
Miltus pa porcijām iekuļ masā kopā ar dzēstu sodu.
3
Citronu ar visu mizu nomazgā, nosusina, sagriež gabaliņos, izmaļ gaļas mašīnā un iemaisa mīklā.
4
Pievieno nomazgātas rozīnes un sasmalcinātus riekstus.
5
Mīklu izklāj uz ietaukotas cepamās plāts un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 20-25 minūtes 180*C.
6
Karstu cepumu pārliek uz šķīvja un karstu sagriež gabaliņos.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit