Foto: Shutterstock
Ja čīzburgers ir tava iecienītākā izvēle ātrās ēdināšanas iestādēs, tad ievies ēdienkartē amerikāņu virtuves klasiku, apvienojot iecienītās garšas un produktus vienā bļodā, pagatavojot sātīgo čīzburgera zupu.
17Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 sīpols, sasmalcināts2 selerijas kāti, sasmalcināti2 burkāni, sagriezti kubiņos2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas500 gmalta liellopa gaļa pēc garšassāls un malti melnie pipari2 ĒKsaldās, dzeltenās sinepes1 bundžiņa konservētu tomātu (500 ml), sasmalcināti1 lbuljons250 gČedaras siers, sarīvēts200 mlsaldais krējums (15%)3 ĒKmilti3 šķēlesbekons, sakapāts marinēti gurķi, sagriezti salmiņos vai ripiņās Čedaras siers, sarīvēts pētersīļi, sasmalcināti sezama maizītes

Sagatavošana

1

Katlā, kurā tiks vārīta zupa, cep bekonu, līdz tas ir kraukšķīgs, tad izņem to no katla un liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli.

2

Ber katlā sīpolus, burkānus, selerijas un apmaisot cep, līdz dārzeņi ir mīksti. Tad pievieno ķiplokus un turpina cept vēl minūti.

3

Pievieno malto gaļu, apmaisot cep 5-6 minūtes, līdz gaļa vairs nav sārta.

4

Liek klāt sāli, piparus, sinepes, buljonu un tomātus. Apmaisa un sautē 10 minūtes.

5

Samazina liesmu, pievieno un iemaisa sieru un miltus, kas samaisīti ar saldo krējumu. Maiso, līdz siers izkusis un zupa sabiezējusi. Karsē vēl 10 minūtes uz nelielas liesmas, ik pa laikam apmaisot.

6

Lej bļodiņās, pievieno bekona kraukšķus, marinētos gurķīšus, zaļumus, pārkaisa ar sieru un pasniedz ar sezama maizitēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!