Čīzburgera zupa amerikāņu gaumē
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols, sasmalcināts
sīpols, sasmalcināts
2
2 selerijas kāti, sasmalcināti
selerijas kāti, sasmalcināti
2
2 burkāni, sagriezti kubiņos
burkāni, sagriezti kubiņos
2
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
500 g
500 g malta liellopa gaļa
malta liellopa gaļa
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
2 ĒK
2 ĒK saldās, dzeltenās sinepes
saldās, dzeltenās sinepes
1
1 bundžiņa konservētu tomātu (500 ml), sasmalcināti
bundžiņa konservētu tomātu (500 ml), sasmalcināti
1 l
1 l buljons
buljons
250 g
250 g Čedaras siers, sarīvēts
Čedaras siers, sarīvēts
200 ml
200 ml saldais krējums (15%)
saldais krējums (15%)
3 ĒK
3 ĒK milti
milti
PASNIEGŠANAI
3 šķēles
3 šķēles bekons, sakapāts
bekons, sakapāts
 
marinēti gurķi, sagriezti salmiņos vai ripiņās
marinēti gurķi, sagriezti salmiņos vai ripiņās
 
Čedaras siers, sarīvēts
Čedaras siers, sarīvēts
 
pētersīļi, sasmalcināti
pētersīļi, sasmalcināti
 
sezama maizītes
sezama maizītes
  • ASV nacionālā virtuve
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ja čīzburgers ir tava iecienītākā izvēle ātrās ēdināšanas iestādēs, tad ievies ēdienkartē amerikāņu virtuves klasiku, apvienojot iecienītās garšas un produktus vienā bļodā, pagatavojot sātīgo čīzburgera zupu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā, kurā tiks vārīta zupa, cep bekonu, līdz tas ir kraukšķīgs, tad izņem to no katla un liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli.

    Ber katlā sīpolus, burkānus, selerijas un apmaisot cep, līdz dārzeņi ir mīksti. Tad pievieno ķiplokus un turpina cept vēl minūti.

    Pievieno malto gaļu, apmaisot cep 5-6 minūtes, līdz gaļa vairs nav sārta.

    Liek klāt sāli, piparus, sinepes, buljonu un tomātus. Apmaisa un sautē 10 minūtes.

    Samazina liesmu, pievieno un iemaisa sieru un miltus, kas samaisīti ar saldo krējumu. Maiso, līdz siers izkusis un zupa sabiezējusi. Karsē vēl 10 minūtes uz nelielas liesmas, ik pa laikam apmaisot.

    Lej bļodiņās, pievieno bekona kraukšķus, marinētos gurķīšus, zaļumus, pārkaisa ar sieru un pasniedz ar sezama maizitēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form