"Cordon Bleu" (no franču valodas "zilā josta", kas raksturo izcilību) ir šnicele, kas pozitīvi pārsteigs viesus un piesies dūšu. Lieliski garšo ar dažādām piedevām, sākot no svaigiem lapu salātiem līdz pat basmati rīsiem, saldo kartupeli vai dārzeņu biezeni. "Tiamo grupas" radošā direktore Daiga Veismane atklāj, kā pagatavot debešķīgi sulīgu un viegli pikantu "Cordon Bleu" ar zilo sieru.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
150 gteļa karbonāde50 gDor Blue siers20 gtomāts20 gkūpināts šķiņķis1 gab.ola20 gmilti20 grīvmaize

Sagatavošana

1

Teļa karbonādi ar gaļas āmuriņa gludo pusi izklapē un ieziež ar garšvielām.

2

Gaļas vienā pusē kārto siera un šķiņķa šķēles, tomāta šķēli un atkal siera šķēli.

3

Liek otru gaļas pusi pa virsu un veido noteiktu kabatiņas formu.

4

Panē miltos, olā un rīvmaizē.

5

Cep lielā tauku daudzumā, līdz gatavs.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!