Teļa gaļas šnicele ar zilo sieru
Foto: Tiamo grupas publicitātes foto
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g teļa karbonāde
teļa karbonāde
50 g
50 g Dor Blue siers
Dor Blue siers
20 g
20 g tomāts
tomāts
20 g
20 g kūpināts šķiņķis
kūpināts šķiņķis
1 gab.
1 gab. ola
ola
20 g
20 g milti
milti
20 g
20 g rīvmaize
rīvmaize
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Franču nacionālā virtuve
  • Gaļas ēdieni
  • "Cordon Bleu" (no franču valodas "zilā josta", kas raksturo izcilību) ir šnicele, kas pozitīvi pārsteigs viesus un piesies dūšu. Lieliski garšo ar dažādām piedevām, sākot no svaigiem lapu salātiem līdz pat basmati rīsiem, saldo kartupeli vai dārzeņu biezeni. "Tiamo grupas" radošā direktore Daiga Veismane atklāj, kā pagatavot debešķīgi sulīgu un viegli pikantu "Cordon Bleu" ar zilo sieru.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Teļa karbonādi ar gaļas āmuriņa gludo pusi izklapē un ieziež ar garšvielām.

    Gaļas vienā pusē kārto siera un šķiņķa šķēles, tomāta šķēli un atkal siera šķēli.

    Liek otru gaļas pusi pa virsu un veido noteiktu kabatiņas formu.

    Panē miltos, olā un rīvmaizē.

    Cep lielā tauku daudzumā, līdz gatavs.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form