Foto: PantherMedia/Scanpix
Krostini pamatrecepte - turpinājums pēc katra iecerēm un vēlmēm.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
12 šķēlesbaltmaize4 ĒKolīveļļa2 gab.ķiploka daiviņas

Sagatavošana

1

Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi. Olīveļļu samaisa ar ķiplokiem un apziež maizes šķēlītes.

2

Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Maizītes liek uz restītēm un apgrauzdē gaiši brūnas.

3

Izņem un vēl siltas apziež ar piedevām.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!